+389 31 424 878

Визиана Рибен Ресторан

Село Клечовце-Куманово

  • Home
  • Визиана Рибен Ресторан

Детали

Ресторанот Фрателис Визиана се наоѓа на 20км од Куманово. Сместен во близина на изворот Визиана, во прекрасен амбиент на убавините на природата. Ресторанот располага со беспрекорна услуга и врвни специјалитети со единствен вкус. Како на рибен ресторан, најпознати се специјалитетот цементиран сом и крап, како и белата пастрмка приготвена на скара. Повелете, посетете нè и бидете и Вие дел од прекрасната атмосфера на ресторанот Фрателис Визиана.