+389 31 424 878

Версус

Октомвриска Револуција, Куманово


Детали

Версус е ресторан лоциран веднаш до спортската сала во Куманово. Овој локал нуди комбинација на локални специјалитети и интернационална храна која секогаш е исклучиво тазе и свежо приготвена. Во петок и сабота, Версус е одлична локација за ноќна забава на младите во Куманово.