+389 31 424 878

Твинс Пицерија

III Македонска Ударна Бригада 1, Куманово

  • Home
  • Твинс Пицерија

Детали

Повелете на највкусните јадење подготвени во фурна на дрва, голем избор на салати или само на кафе!