+389 31 424 878

Харп Ирски Паб

Народна Револуција 1, Куманово

  • Home
  • Харп Ирски Паб

Детали

Единствениот автентичен ирски паб во Куманово, „Харп“, се наоѓа во атрактивен дел од центарот на градот. Овој Ирски Паб нуди голем избор на пива, вкусна храна и атмосфера и шарм на вистински паб.