+389 31 424 878

Револушн Фуд

Моша Пијаде, Куманово

  • Home
  • Револушн Фуд

Детали

Фуд Револушн се наоѓа во центарот на градот Куманово, на плоштадот „Маршал Тито“. Овој ресторан нуди одличнa интернационална кујна со голем избор на салати, супи, предјадења, главни јадења, десерти и пијалоци. Пробај вкусна храна, или намини на кафе во Револушн Кафе!