+389 31 424 878

Прадо

Св. Кирил и Методиј 1, Куманово


Детали

Прадо е прекрасен интернационален ресторан кој се наоѓа на само неколку минути од центарот на Куманово. Менито нуди разни меѓународни специјалитети вклучувајќи супи, салати, морска храна и пица.