+389 31 424 878

Франш Лаунџ Бар

Народна Револуција 1, Куманово

  • Home
  • Франш Лаунџ Бар

Детали

Франш Лаунџ Бар има одлична локација во центарот на Куманово. Запрете тука за едно кафе, салата или друго вкусно јадење од нивното богато мени. Квалификуван, пријателски персонал ве чека во Франш Лаунџ Бар.