+389 31 424 878

Ексклузив Ресторан

Бранко Богдановски-Гуцман бб, Куманово

  • Home
  • Ексклузив Ресторан

Детали

Повелете во Ексклузив на вкусен оброк подготвен од најдобрите готвачи во секое време. Овој ресторан организира и секаков вид на прослави, свадби, родендени, коктели, кетеринг услуги и прослави за крштевање, проследено со квалитетна храна во пријатна атмосфера.