+389 31 424 878

Бабилон

Индустриска 6, Куманово

  • Home
  • Бабилон

Детали

Богато мену за јадење, слатки, салати, и кафе. Организира веселби и просави со капацитет за 250 лица. Уживајте во природна убавина.