+389 31 424 878

Аџи Трајко Ресторан

Илинденска 21, Куманово

  • Home
  • Аџи Трајко Ресторан

Детали

Аџи Трајко Куманово служи традиционални македонски јадења во топла, опуштена атмосфера со традиционална музика и квалитетна услуга.